Για εμάς

Η νέα θεραπευτική συλλογή Beautyrest by Simmons Sensory Therapedica, παρουσιάζει την καινοτομία στον ύπνο και είναι πιστοποιημένη για αλλεργία και άσθμα από τον Σύνδεσμο Κλινικών Ερευνών ARCAA με το σήμα AC.

Η Γαλλική Ομοσπονδία Φυσικοθεραπευτών και Ειδικών Αποκατάστασης FFMKR πιστοποιεί τη Sensory Therapedica ως τη μόνη γαλλική συλλογή στρωμάτων με το σήμα Sante Kine.

Τα ελατήρια Sensoft Evolution Ultime Therapedica σχεδιασμένα σε συνεργασία με τη Γαλλική Ομοσπονδία Φυσικοθεραπευτών και Ειδικών Αποκατάστασης (FFMKR) προσαρμόζονται σε όλες τις μορφολογίες του σώματος και επιτρέπουν τη βέλτιστη ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης.

Η Simmons Bedding Company παγκοσμίως γνωστή για την ποιότητα των στρωμάτων της με τα κορυφαία συστήματα ύπνου και την προηγμένη τεχνολογία και καινοτομία στην άνεση παρουσιάζει τη συλλογή Beauty Sensory Therapedica αποκλειστικά αφιερωμένη στην ευεξία της πλάτης, συμβάλλει στη πρόληψη και αντιμετώπιση του πόνου.

Αποτελέσματα δοκιμαστικών ερευνών δείχνουν ότι λόγω της καινοτομίας τους, τα στρώματα της Beautyrest Sensory Therapedica μειώνουν τα σημεία πίεσης του σώματος, βοηθώντας παθήσεις της σπονδυλικής στήλης όπως οσφυαλγίες, πόνους στη σπονδυλική στήλη, αυχενικό σύνδρομο, κεφαλαλγίες και σε μεταγχειρητικές καταστάσεις, προσφέροντας μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με το σώμα επιτρέποντας τη βέλτιστη στήριξη του.

Στάδια προσαρμογής & στήριξης

Ποιοτικός ύπνος για καλύτερη ξεκούραση

  • Ανεξάρτητα με τη στάση στην οποία κοιμάστε, τα αρμονικά διανεμημένα ελατήρια Sensoft Evolution Ultime στηρίζουν το σώμα σας και σας προσφέρουν ομοιόμορφη άνεση και στήριξη σε όλη την επιφάνεια του στρώματος.
  • Ο αφρός Elivea σταδιακά απορροφάει τα σημεία πίεσης καθώς στηρίζει όλη τη σπονδυλική στήλη.
  • Ποιοτική ξεκούραση με τεχνολογία Quallofil της Dacron και Aquasens που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του στρώματος.
  • Φυσικές ίνες από φύκια, πλούσια σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία δίνουν ένα αίσθημα απαλότητας και ευεξίας.
  • Ο Thermo-sensitive αφρός συμμορφώνεται με τις φυσικές μορφές του σώματος και βοηθάει τα σημεία πίεσης, προσφέροντας μια εξαιρετικά απαλή άνεση, καθώς επίσης είναι υποαλλεργικός, αντικάρεος και αντιμικροβιακός.
  • Ύφασμα από φυσικές ίνες πολτοποιημένου ξύλου, 100% ανακυκλώσιμες, ρυθμίζει τη θερμοκρασία, εξασφαλίζει την απορρόφηση της υγρασίας, αποτρέποντας την ανάπτυξη βακτηρίων χωρίς της προσθήκη χημικών και δημιουργεί ένα ευχάριστο μικροκλίμα για βέλτιστη άνεση.
  • Με τη πρωτοποριακή No Flip Evolution τεχνολογία του Therapedica, δεν χρειάζεται να γυρίσετε το στρώμα με την αλλαγή των εποχών. Τα στρώματα με την τεχνολογία No Flip Evolution, προσφέρουν μοναδική σταθερότητα στο σώμα, επιτρέποντας στις αρθρώσεις να αναπαυθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ακόμα και με την ελάχιστη κίνηση, το στρώμα προσαρμόζεται ανάλογα επιτρέποντας έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο.

Ιδανική θερμοκρασία ύπνου

Το Therapedica στρώμα της Beautyrest είναι επικαλυμμένο με Tript’air (3D ύφασμα):

  • Η πάνω πλευρά λειτουργεί σαν ένα φυσικό κλιματιστικό.
  • Η κάτω πλευρά καλύπτεται με το καινοτόμο 3D-textile Tript’Air.

Η υψηλή τεχνολογία Tript’air επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί άριστα, ενώ η θερμοκρασία παραμένει σταθερή, βοηθώντας στην επίτευξη υγιέστερου νυχτερινού ύπνου.